Det positive indslag

Farvetemaet var lilla. Fra skilte til det tøj, som Go Pro-personalet havde på.

”Det bliver helt forfærdeligt”, tænkte jeg, da jeg stod foran indgang South til et gigantisk Convention Center i Las Vegas. På pladsen foran bygningen drønede røde og gule racerbiler rundt på en lille forhindringsbane med en infernalsk larm som led i en blærerøvs-bilkonference. Lidt længere væk ved indgang North kunne man få sig en gratis hjerne-special, når man gik forbi den tætte, sødlige røg fra en gruppe mennesker, der deltog i en stor Marihuana-konference.

Inde i den kæmpestore forhal i South var der lilla skilte mod Go Pro–konferencen, som vi var fløjet tværs over jordkloden for at deltage i.

Først i retning mod Security, hvor vi blev mødt af en energisk dansefyr, som skreg WUHUUU og gav high five til alle deltagere, efterhånden som vi nærmede os taske-tjekpointet. Derefter ind i salen, hvor musikken var hysterisk høj, og 8000 mennesker panisk mosede frem og tilbage for at finde gode pladser. Dem, der havde fundet et sted, havde allerede overgivet sig til stemningen, hoppede op og ned til musikken, fægtede med armene, skrålede højt til musikken og grinede lykkeligt. The show was on.

Min første tanke

”Dette er en stor fejltagelse” tænkte jeg og snerpede min danske jantemund sammen. ”Hvor er det pinligt, jeg vidste, det ikke var noget for mig, jeg skulle være blevet hjemme og livestreamet, så jeg kunne slippe for dette sektoriske massehysteri.”

Syv minutter senere hoppede jeg selv op og ned i takt til musikken, fægtede med armene og skrålede med på omkvædet til ”We are the Champions” sammen med de andre ni Lifewavere og de øvrige tusindvis af network marketing professionelle og wannabe’s, som havde fundet vej til Convention Centre South, Las Vegas, The City.

Behøver jeg at sige, at det blev en helt fantastisk oplevelse?

Med masser af suveræne foredragsholdere, overraskende pointer og brugbare råd. Positiv energi og positive indslag. Jer, der har været med tidligere, ved det, og har du ikke deltaget før, så tag med næste år. Hvis man drømmer om at udvikle sin network marketing forretning, er Go Pro under Eric Worres ledelse en suveræn inspiration. Alle står med de samme udfordringer, og her får man professionelle indspark til, hvordan man kommer videre – uanset hvilket niveau man arbejder på, hvem man er som person, hvilken type netværk, man gerne vil skabe, og hvilken leder man ønsker at være. Der er ikke kun én vej.

Og efter ti dage med sjove, glade mennesker, inspirerende oplevelser og masser af humor og varme har jeg taget en beslutning, som både er blevet et princip og et mål: Jeg gider ikke negative mennesker mere. Heller ikke mig selv. Den følelse, jeg havde på turen til USA fra Kastrup til Kastrup – det er sådan, det skal være. Det er det, der skal være drivkraften i min NWM-forretning fremover, og jeg tror på, at det er en forudsætning for succes.

Mismodet kommer af sig selv til os mennesker. Livsmodet skal man kæmpe for. Det kan godt være, livet er surt, og du er træt, men du kan ændre stemning og energi både for dig selv og en masse andre mennesker, hvis du beslutter dig for at være det positive indslag.

Click Here to Leave a Comment Below