Du har indflydelse på dine renter – tag kærligt ansvar for dem!

Er du bevidst omkring hvordan du investerer?

En af de største hemmeligheder når vi snakker personlig investering er, hvordan vi påvirker bundlinien i vores eget energiregnskab.

Det du giver din opmærksomhed, er også det der vokser. På godt og ondt! Tanker er for dig, hvad renter er for penge. Tanker avler tanker – med enten positiv eller negativ rentetilskrivning. Sidstnævnte skal du bevidst styre udenom, for rentesrente effekten dér, har i værste konsekvens indflydelse på, måden du ser dig selv og andre på, hvilke muligheder du tror du har og dermed hvordan du lever dit liv. 

Den bedste rentetilskrivning får vi, når vi fokuserer på de positive ting omkring os – og da det kan trænes (som en muskel) bestemmer vi selv, hvor meget vi vil have i ‘rente’. Det betyder ikke, at vi ikke møder udfordringer – blot at vi selv vælger hvordan vi betragter dem, og dermed hvor meget eller lidt vi tillader dem at fylde og påvirke os.

Bottomline; den bedste investering vi kan lave, er at vælge at fokusere vores tanker og fokus på det positive – rentersrente bliver nemlig reinvesteret i os selv og mennesker omkring os.

Du har indflydelse på dine renter – tag kærligt ansvar for dem 

Click Here to Leave a Comment Below