Den bedste udgave af dig selv

Er du den bedste udgave af dig selv?

Jeg var ikke længere den bedste udgave af mig selv

For 1 år siden var jeg kørt træt – så træt, at jeg kørte uden overskud og uden buffer. Alt for længe havde jeg holdt dampen oppe, men uden glæde. Alt for længe var jeg gået på kompromis. Og mit manglende overskud havde påvirket mit inderste jeg. Jeg var ikke længere den person, jeg ønskede at være. Jeg var ikke længere den bedste udgave af MIG – og så er der noget galt. Det var virkelig på høje tid, at gøre noget ved det.

Uden balance – ingen trivsel

Alt for mange af os hænger fast i “tingenes tilstand” – for det er så mega svært at turde lave om – og der er ingen garantier.
Og jeg var ligesom alle andre – jeg affandt mig med min mistrivsel, som jeg i øvrigt ikke kunne sætte ord på.
Mod til ændring – kræver blik for muligheder og Network Marketing var den mulighed, der gjorde mig modig.

Livsstilsiværksætter

Ja, det er hvad jeg kalder mig. Det er øjensynligt vigtigt for os alle sammen at kunne spørge hinanden “hvad ER du?”, og det er faktisk rigtig svært at svare på som selvstændig. Jeg er MIG – og jeg er ved at opbygge den livsstil og det liv som er rigtigt for mig. Så jeg er altså “livsstilsiværksætter”. Du er DIG og derfor ved også kun du, hvilken livsstil og liv, der er rigtigt for dig. Spørgsmålet er, om du har fundet den vej, den livsstil og det liv – der giver dig balance og gør dig til den bedste udgave af dig selv?

For der er ingen RIGTIG vej – der er kun DIN vej eller din version.

”Some people say you are going the wrong way – when it´s simply a way of your own.”
– Gå ud og find din vej og vær den bedste udgave af dig selv!

Click Here to Leave a Comment Below