personlig-udvikling-dna

Find DNA’et som giver succes

Jeg har arbejdet med network markting i ca. 4 år og er en del af et fantastisk team. Virksomheden er amerikansk, men Danmark har placeret sig i spidsen på verdensplan. DNA’et i teamet, indeholder tre elementer: Værdier, strategier og værktøjer.

De værdier, som teamet bygger på, er blandt andet samarbejde, vidensdeling, respekt, etik, engagement og passion. Blandt hele gruppen eksisterer der et ønske om at vidensdele og hjælpe hinanden. Det er kollegial støtte, som mange corporate virksomheder kunne lære noget af.

Vores vigtigste strategier er anvendelse af vores facebookgrupper og et omfattende og veletableret crossline samarbejde. Det vil sige, at vi hjælper hinanden, selv om vi ikke lige er i samme team. Det er en usædvanlig strategi, som er blevet kulturbærende.

Så er der værktøjerne, som er virkelig vigtige. Både til at lære, hvordan man anvender produkter og til at udvikle forretningsdelen. Hæfter, foldere, power points, filer i grupperne og ikke mindst webinarer.

Hvis man gerne vil have sin Network Marketing forretning op at køre, kan det måske hjælpe at sammenligne den med en operation. Man skal vide, hvor man skal operere, hvad formålet med operationen er, og hvilket resultat man går efter (strategi). Så nytter det ikke noget at tro, at man kan klare det hele selv. Et godt og professionelt samarbejde med respekt for hinandens forskellige fagligheder og tilgange er fuldstændig afgørende for, om operationen overhovedet kan gennemføres (værdier). Endelig skal man have de rigtige instrumenter og den nødvendige viden, hvis man skal opnå det ønskede resultat af operationen (værktøjer).

Ved du, hvad der skal til for, at din operation bliver succesfuld?
Skriv gerne en kommentar nedenfor.

Posted by
May 5, 2017

Click Here to Leave a Comment Below