Følg dit hjerte!

Jeg har været selvstændig i over 20 år, og har altid været bevidst om, hvor vigtigt det er for mig at følge mine drømme. Det du fortryder er ikke det du gør, men det du ikke gør.

Jeg kan godt lide udfordringer,- er måske lidt af en iværksætter, og jeg fik for et par år siden lyst til at prøve kræfter med noget nyt. Men hvor mon jeg kunne finde noget, som ville være ligeså selvstændigt, give mig ligeså meget tilfredsstillelse og give ligeså meget mening for mig, som det jeg gennem mange år havde bygget op? Hvor kunne jeg stadig have mulighed for at give andre mennesker store oplevelser, sprede glæde og håb og samtidig have hele verden som legeplads på samme intense måde, som jeg havde haft hidtil?

Den slags tilværelse hænger ikke på træerne, hvor;

– du er din egen chef

– du selv kan vælge dine kolleger?

– får mulighed for at hjælpe andre til at få det liv, de drømmer om?

– du kan arbejde hvorfra du vil i verden?

– du ikke behøver at tænke på at spare op til pension?

– du til stadighed udvikler dig mod at blive den bedste version af dig selv?

– du kan få ligeså mange udfordringer, du har lyst til?

 

……ja det lyder næsten for godt til at være sandt!
Men jeg er igen kommet på den rette hylde.

Jeg troede vitterligt ikke på, at der var noget, der kunne måle sig med mit tidligere job, men jeg har opdaget, at network marketing kan alt det, jeg synes er vigtigt, for at kunne trives. Jeg vokser, sætter til stadighed nye mål for at opfylde nye drømme, har fantastiske kolleger, der vil samme vej som mig, og udfordres dagligt på den gode måde.

Hjertet fører vej.

Posted by
April 8, 2017

Click Here to Leave a Comment Below