Har du nogensinde haft det sådan?

Kender du det, du får en gennemgang af noget, som er nyt – eller i hvert fald meget anderledes end det du kender. Og mens du lytter, flyver der tusind ting igennem hovedet på dig. Uden at kunne gengive eller forklare alt hvad der er blevet sagt, så sidder du med en følelse af, at det her var en vigtig brik for dig?

Sådan havde jeg det 25. oktober 2006 

Det var dagen, hvor jeg for første gang blev præsenteret for network marketing. Og det var kærlighed ved første gennemgang. Jeg vidste ikke hvordan det skulle gribes an – men jeg vidste hvorfor! Jeg vidste med det samme, at jeg ville investere min tid og jeg havde en klar følelse af, at det på et tidspunkt ville give mig den frihed jeg altid har haft et brændende ønske om at opnå. Og den følelse har holdt mig kørende lige siden.

I de sidste 11 år er der sket meget, men jeg har siden 2012 ved siden af mit fuldtidsjob kontinuerligt investeret timer i min business, pånær 1 enkelt år, hvor jeg var på barsel. 

Min tidsmæssige investering i de år resulterede i, at jeg efter min barsel nr. 2, kunne sige mit job op. 

Jeg investerer stadig timer i min business hver dag. Jeg elsker at hjælpe andre, at kunne hente mine børn tidligt, holde dem hjemme spontant, men også at jeg kun arbejder med mennesker jeg holder af – og der kommer hele tiden flere til som hver især er med til at skabe et større og stærkere team. Jeg har skab mit drømmejob, som jeg ikke ønsker at holde fri fra. Og jeg elsker at hjælpe andre med at skabe samme mulighed.

Hvis jeg spolede tiden tilbage til 25. oktober 2006, hvor jeg blev involveret i Network Marketing for først gang, troede og håber jeg, at vejen var anderledes. Kortere og lettere. 

Men virkeligheden er, at det er hårdt arbejde – helt ligesom at bygge en hvilken som helst anden virksomhed op. Guleroden her er bare, at du ender op med at have bygget en forretning, som giver dig mulighed for at vælge; om, hvor eller hvornår du vil arbejde og den frihed skaber fantastiske muligheder. 

Så står du lige nu, og er helt ny eller har en business, som enter ikke kører som du gerne vil have den til eller du ikke har givet den nok fokus, så kommer her mit bedste råd; 

Lav en plan, hold fokus og stol på processen.

Hvis du imorgen stod med en mulighed for at blive partner på et projekt, hvor du ved at investere 10.000.000 kunne få et afkast som var stort nok til at betale størstedelen af dine faste udgifter, så ville du ønske, at du var begyndt at spare op langt tidligere.

Sagen er bare den, at de færreste mennekser kan spare 10.000.000 op i løbet af deres liv. Og for at kunne det, er de nødt til at tage andre midler end de lineære i brug.

Network Marketing giver adgang til eksponentiel vækst. 

Hvad kender du til eksponentiel vækst?

Lav for sjov følgende regnestykke; Tag 1 kr. og lad den fordoble sig selv, hver dag i 30 dage. Regn efter igen – den er god nok; Du ender op med 536.870.912 kr.

Over 536 millioner kroner!

Network Marketing er en størrelse de færreste forstår omfanget af den dag de starter op, men i takt med, at de kontinuerligt bygger deres forretning – og vel at mærke bliver ved – så vokser forståelsen. Når først de forstår mekanismen er incitamentet for at blive ved en powerfuld drivkraft. 

Tiden går alligevel, hvad har du at miste?

Fælden er, at de fleste har travlt og gerne vil se et resultat her og nu – men lad os sige, at det tog dig 10 år – ville det alligevel ikke være din frihed værd? Stol på processen, team op med en god mentor og lad vedkommende være din forlængede tålmodighed. 

Click Here to Leave a Comment Below