Hvem er forfatter til DIN bog?

Det er så let, ikke at forholde sig, at lade sig begrave i hverdagens trummerum og lade tiden ( = livet) suse lige forbi. Og når du på et tidspunkt løfter hovedet fra dén bog, så har du måske ikke nået alt det du gerne ville!

Men virkeligheden er den, at det er op til DIG, at skrive næste kapitel – dét er det hver dag, hvor du slår øjnene op. Det er inden for din egenkontrol at ændre på de ting, som ikke gør dig glad, eller som ikke længere gavner dig. Jeg siger ikke, at det er let – men jeg gør dig opmærksom på, at det er et valg.

Valg som vi står overfor hver dag hele livet, og som vi træffer hele tiden – også selvom vi ikke forholder os til det, enten at det er blevet helt pr. automatik eller at der er nogen andre som forventer det af os.

Aktive valg er alt lige fra, hvad vi spiser til morgenmad, den arbejdsplads vi tager hen på hver dag, de mennekser vi omgås, indholdet i vores fritid, og helt til vores vores tanker. Et tilvalg af noget, er automatisk et fravalg af noget andet. Derfor er det så værdifuldt, at de valg vi træffer er bevidste valg, og at vi forholder os til, hvilken værdi de aktive tilvalg giver os.

For 2 år siden traf jeg et aktivt valg, som betød jeg var nødt til at forlade et godt job og (dén) karriere – for at følge en drøm! Jeg vidste, at hvis ikke jeg gjorde det, så ville jeg på et tidspunkt i fremtiden stå og se tilbage og fortryde, at jeg ikke gjorde det….

Det var den rigtige beslutning! Hver morgen, nu stadig efter 2 år, glæder jeg mig til at læse videre i den ‘bog’, som jeg er ved at ‘skrive’ med alt det jeg vælger til og fra i mit liv.

Kig ned(!) du har allerede hænderne på tasterne – er du godt i gang med at ‘skrive’ dig i den retning, som er rigtig for dig?

Click Here to Leave a Comment Below