Janteloven skaber ikke værdi

Lad nu Janteloven ligge

Det kræver øvelse at fornærme Janteloven

Vi tøffer rundt i vores hamsterhjul og hvis vi virkelig slår os løs på drømmefronten bliver det til “bare det bliver godt vejr i morgen” eller “…tænk hvis jeg vandt i lotto…” Problemet er bare, at det er drømme du ikke selv kan påvirke og dermed heller ikke gøre til dit mål – så de er i virkeligheden uinteressante. Men på den anden side, så har vi jo heller ikke fornærmet Janteloven.

Hvad nu hvis du virkelig turde drømme

Drøm stort og lad himlen eller det uendelige blive loftet for dine drømme.

Hvor er du om 5 år?
Hvem er du om 5 år?
Hvordan er du om 5 år?
Hvad er du rig på om 5 år?
Hvordan lever du om 5 år?
Hvad har du muligheder for om 5 år?
Hvad har du oplevet om 5 år?
Hvor er du på vej hen om 5 år?
…………… ?

Kun DU kan svare og kun DU kan gøre din drøm til dit MÅL – men det starter med, at DU skal turde drømme og turde drømme stort. Jeg har for længst smidt Janteloven ud. Jeg har for længst gjort mine drømme konkrete á la “om 5 år..” Jeg har for længst gjort mine drømme til mine mål. Jeg har for længst sagt mine drømme og mål højt for hele verden.
Og nu gør jeg det også her; “om 5 år ejer og styrer jeg min egen tid og har opnået frihed, både økonomisk, geografisk, tidsmæssigt og personligt..”

At bygge netværk er virkelig sjovt

Jeg er 100 % min egen herre og styrer min egen tid, og samtidig har jeg et kæmpe “kollegialt” netværk, hvor der er hjælp, sparring samt sociale og uddannende aktiviteter at hente.  Masser af “kollegial” hjælp fra skønne mennesker med alle mulige baggrunde og fra ind- og udland;  SÅ jeg er selvstændig – men aldrig alene!

Når drømme bliver til mål

Jeg havde en drøm. En drøm om at eje min egen tid, selv bestemme mit arbejdssted og mine arbejdstider, selv bestemme mine arbejdsopgaver og hvorfor jeg arbejder. Og vigtigst – jeg havde en drøm om at kunne prioritere de vigtigste personer i mit liv allerhøjest og være der for dem når DE havde brug for det – uden det kostede mig mit fysiske og mentale helbred ved at skulle løbe dobbelt så stærkt. Og nu har jeg gjort mine drømme til mine mål!

Kom med! DRØM – OG DRØM STORT!

 

Click Here to Leave a Comment Below