Network Marketing
-en distributionsmodel og en livsstil!

Network Marketing er i bund og grund en distributionsmodel. En måde, som en virksomhed vælger til at få en vare fra A til B. Varerne forhandles kun af virksomheden selv. De virksomheder, der vælger denne distributionsform, giver provision til de mennesker, som anbefaler deres produkter til andre. Derudover giver de tilmed den mulighed, at hvis den nye kunde ikke er tilfreds, har den nye kunde returret og kan få pengene tilbage.

́Det er ret smart – det ville svare til, at du fik anbefalet at se en bestemt film i biografen, og hvis du, når filmen var slut, ikke synes den var god, så kunne du gå ned og få pengene for billetten retur ́ –Christina Fabrin

Win-Win

Network Marketing er en Win-Win model for både virksomhed og forbruger. Virksomheden kender hele tiden deres salgsomkostninger, og forbrugeren kan købe direkte uden fordyrende mellemled og til indkøbspriser.

De fleste mennesker drømmer om at være økonomisk uafhængige. Ikke udelukkende pga. økonomien, men på grund af de muligheder, der kommer sammen med det. Med Network Marketing i dit liv vil du på lang sigt have muligheden for at rejse hvorhen i verden du ønsker, gøre det du har allermest lyst til, selv bestemme over din tid og mest af alt få mere balance i dit liv.

Første step

Første step til økonomisk frihed er at indse, at du har brug for en passiv indtægt, som er højere end dine faste udgifter. Passiv indtægt betyder, at du tjener penge på baggrund af et stykke arbejde, du har lavet én gang. Det kan f.eks. sammenlignes med en forfatters store arbejde med at skrive en bog, som først giver indtægt ved senere salg, og som kan give indtægt i mange år fremover.

Går du med et ønske om at blive selvstændig, eller vil du styrke din eksisterende business platform?
Så kan Network Marketing være din mulighed. Læs mere om, hvad der skal til her

 

FAKTA er:

At Network Marketing industrien i 2015 omsatte for 183 milliarder dollars globalt.
Omsætningen i Europa udgjorde 35,4 milliarder dollars, og i Danmark udgjorde den 534 millioner kroner.

Mere end 60.000 danskere er involveret i Network Marketing, men det er langt fra alle, som arbejder seriøst med det. Globalt er mere end 100 millioner mennesker involveret i Network Marketing. Heraf er ca. 75% kvinder.

Du finder endnu flere branchetal her: WFDSA World Federation of Direct Selling Associations

EN JUNGLE? Kom med på safari: 

Mange mennesker har en mening, en erfaring eller en ikke efterprøvet idé, som danner grundlag for deres holdning til branchen. Derfor kan der være nogle myter, som skal vendes for de fleste. 

Længere nede finder du de mest almindelige myter om Network Marketing og grunde til, at nogle mennesker vælger det fra fremfor at følge deres drømme om  at leve deres liv anderledes.

Klæd dig selv på, ved at læse dem.
JEG SKAL VÆLGE FIRMA! Hvad gør jeg?

Et par gode råd:
Du skal finde det firma, hvis produkter du er begejstret for! Som uafhængig distributør er du ambassadør for firmaet, så  det giver sig selv, at det er markant lettere for dig, hvis du brænder for at sprede budskabet om deres produkter.
Firmaet skal være levedygtigt, unikt og i fortsat udvikling!

Levedygtigt
Der er et hav af firmaer. Søg efter et som har mere end 5 år på bagen og som har bevist, at det er levedygtigt.

Unikt
Led efter noget, som de andre ikke har. 

I udvikling
Kig efter, om de bliver ved med at komme med nye produkter - de må ikke være gået i stå. 

 


What's in it for you? UPSIDE vs DOWNSIDE

Upside:
- Ingen risiko
- Du er din egen chef
- Mulighed for at skabe tid og økonomi til det du drømmer om
- Et stort netværk af kollegaer, som er med til at løfte dig
- Gratis personlig udvikling
- Adgang til viden og sparring

Downside: 
- Gør du ikke noget ved det, får du aldrig den succes eller når det mål du drømmer omMyter om Network Marketing

Myte 1: Det gælder om at være med fra start

Myte 2: Det er kun dem i toppen som tjener penge

Myte 3: Network Marketing er et pyramidespil

Myte 4: Network Marketing virker ikke - du kan ikke tjene penge på det

Myte 5: Markedet bliver snart mættet 

Er Network Marketing noget for dig?

profile-pic

Som netværker er du din egen chef, og du vælger selv, hvilke kolleger, du vil omgås. Når man har været ansat hele sit liv, er det en ubeskrivelig lettelse.

Hannah , Netværker gennem 4 år
profile-pic

Beslutningen om at jeg skulle arbejde med network marketing var ikke svær. Jeg er vild med at eje min egen tid og selv bestemme, hvem jeg skal arbejde sammen med. Og da jeg ofte rejser, er det vigtigt for mig at kunne arbejde overalt i verden på denne måde. Jeg har fået det vildeste netværk, hvor alle hjælper alle og det er den perfekte platform til at skabe passiv indkomst fra.

Lisette , Netværker gennem 14 måneder
profile-pic

Jeg har udviklet mig mere på de sidste 31⁄2 måned, end jeg har gjort i de sidste 10 år på mit arbejde. Selvom jeg arbejder meget selvstændigt i mit arbejde, er der jo altid en CEO, der bestemmer i den sidste ende. Og selvom jeg vinder sager, som giver flere millioner på bundlinjen, så får jeg stadig den samme løn. Ved mit normale arbejde bliver jeg betalt for min tid. Med Network Marketing kan jeg få frihed og en tilbagevendende indkomst. Gøre det på min måde og arbejde sammen med en masse mennesker, der vil det samme.

Dorthe , Netværker gennem 10 måneder
profile-pic

Jeg har været selvstændig i mange år men er blevet mere bevidst og målrettet omkring min vision. Muligheden for at hjælpe så mange mennesker, til at ændre deres liv, er virkelig motiverende for mig og udfordrer mig hver dag til at forsøge at være den bedste version af mig selv.

Ida , Netværker gennem 3 år
profile-pic

Jeg har et fuldkommen anderledes arbejdsliv i NVM. Jeg oplever direkte Pay off med det jeg producerer. Jeg er omgivet af mennesker, der udelukkende er interesseret i at byde ind og tilføre teamet værdi. Jeg oplever, at jeg bliver boostet af teamet, og rummeligheden og hjælpsomheden er høj, da vi alle er ansvarlige for vores eget lille team - i teamet. Efter et mangeårigt liv i folkeskolen, er jeg allermest begejstret for et arbejdsklima uden suk og brok!

Julie , Netværker gennem 1 år
profile-pic

Jeg syntes network marketing er en fantastisk mulighed for selv at styre hvornår, hvor og hvor meget jeg arbejder og dermed også min indtjening. Det er super sjovt, jeg møder masser af nye mennesker og danner relationer både fagligt, kollegialt og personligt med såvel nye som gamle bekendtskaber. Det er en spændende rejse og i den grad en personlig udvikling, der til tider er ganske udfordrende, men det hele værd.

Charlotte , Netværker gennem 6 måneder
profile-pic

"Jeg laver Network Marketing, fordi jeg kan virkelig ikke komme i tanke om noget jeg hellere vil. Simpelthen fordi jeg elsker at inspirere mennesker omkring mig til et sundere og friere liv.
Network Marketing er udover en stort forretningsmulighed, en uddannelse og en personlig udviklingsrejse - og jeg er vild med det hele. "

Hanne , Netværker gennem 2 år
profile-pic

NM er for mig frihed under ansvar. Jeg har selv ansvaret for at skabe mig den frihed jeg ønsker mig. Både økonomisk frihed og friheden til at vælge hvor og hvornår jeg ønsker at arbejde. NM er som alt andet selvstændigt, hårdt arbejde. Men også virkelig sjovt og med et fantastisk netværk til at hjælpe og supportere til at nå egne og fælles mål. NM betyder at du aldrig står alene med dine udfordringer, og du bestemmer selv, om du vil leve af det alene eller som supplement til noget andet. Jeg ser NM som et sjovt, uafhængigt og ikke mindst personligt udviklende arbejde.

Mette , Netværker gennem 5 måneder
profile-pic

Det at arbejde med network marketing er for mig en enestående mulighed! Arbejdsformen er ufattelig fleksibel og skaber uanede muligheder både personligt og økonomisk! Noget af det som har overrasket mig allermest i de 3 år jeg har netværket er den personlige berigelse jeg har fået gennem alle de mennesker jeg har mødt og delt erfaringer med! Det har været fantastisk!

Dinah , Netværker gennem 3 år
profile-pic

Som selvstændig i mange år har jeg nu indset, at der er en smartere måde at arbejde på. Igennem mine 15 måneder i Network Marketing har det overrasket mig, at der er så meget hjælp at hente fra kolleger, der deler ud af al deres viden og erfaring og som hjælper på stort set alle tider af døgnet. Motiverende arbejdsteams, som er sjove og inspirerende at være en del af. En indtjeningsmulighed, som ikke kun er baseret på min indsats alene og udsigten til passiv indkomst, som kan gøre det ud for den manglende pensionsopsparing.

Jeg er dybt taknemlig for at der findes denne mulighed. Jeg har i mange år haft stor modstand på Network Marketing, men har måttet erkende at jeg ikke vidste bedre.

Annette , Netværker gennem 15 måneder
profile-pic

Network Marketing er et genialt forretningskoncept, hvis man vil starte selv med lav risiko og hurtig opstart. Og når så produktet/firmaet du skal repræsentere oveni købet er spændende, innovativt og meget anvendeligt - ja, så er det et perfect match!

Jeanette , Netværker gennem 1 år
profile-pic

Kender du det at finde et stykke tøj, som virker som om, at det er lavet til dig?
Det gør jeg - og sådan har jeg det også med Network Marketing.
Da det gik op for mig, hvordan det var at arbejde på den måde, så var fordelene åbenlyse: min egen chef, skønne kollegaer, vælger selv både mine kollegaer og mine samarbejdspartnere, kan arbejde med det jeg brænder for OG skabe grundlag for passiv indkomst. Og det allervigtigste FRIHED - både personligt og på længere sigt også økonomisk.

Maria , Netværker gennem 3 år

Søger du mere inspiration?

Her finder du international inspiration, og kan blandt andet se, at både Tony Robbins og Sir Richard Branson anbefaler Network Marketing som det 21. århundredes forretningsmodel

Eric Worre
Matt Morris