Om at turde give slip

”The reason why a lot of people won’t become who they want, is because they are too attached to who they’ve been.”

Citat fra Motivational Monday, Matt Morris

Min far arbejdede på Niels Bohr Instituttet hele sit liv. Fra han fik sit svendebrev, til han gik på pension 45 år senere. Hver morgen tog han sin Raleigh ud af garagen, cyklede fra Lyngby til Østerbro, arbejdede fra 8 – 16 og kørte hjem igen.

Hans forældre var flygtninge fra Polen og Letland. Familien boede i en lejet lejlighed på Nørrebro, og min farfar arbejdede som elektriker.  Deres liv handlede først og fremmest om at skabe økonomisk sikkerhed, så de og deres tre børn kunne få tøj at gå i og mad på bordet hver dag.

Min fars nedarvede fortolkning af begrebet økonomisk sikkerhed var, at man gik på arbejde og fik løn hver den første. Man sparede op og købte det, der var råd til. Det største arbejdsmæssige scoop, man kunne opnå her i livet, var at blive tjenestemand i Staten, for så var man sikret en fast indkomst hele livet og en fornuftig pension.

Denne indstilling til arbejde og økonomi ligger dybt indgroet mit DNA. Tanken om ikke at få udbetalt en fast løn hver måned aktiverer hele mit alarmsystem, og jeg bliver ubehageligt tilpas ved tanken om at give slip på det, jeg kender.

Så selv om jeg har ønsket at blive selvstændig i mange år, har det taget mig meget lang tid at træffe beslutningen om at slippe den økonomiske sikkerhed for at opnå økonomisk frihed. Jeg har ved et tilfælde arbejdet med network marketing siden oktober 2012 ved siden af mit lønmodtagerjob, og jeg står nu på en solid og dybtfølt beslutning om at tage det fulde ansvar for at opnå den frihed, jeg drømmer om.

Network marketing er for mig redskabet til at nå mine mål – det giver mulighed for at gøre alt det, jeg aller helst vil bruge min tid på: Hjælpe andre, rejse og bygge netværk sammen med positive, begavede og inspirerende kolleger, som har valgt samme vej som jeg mod personlig og økonomisk frihed.

Måske er du også bundet af gamle vaner og doktriner og bange for, om du kan klare dig her i livet uden at være lønmodtager. Hvad har du gjort for at give slip?

Posted by
April 18, 2017

Click Here to Leave a Comment Below