Bruger du din tid rigtigt? Og gør du det der skal til
for at opbygge en passiv indkomst?

Passiv indkomst er ikke et quick fix

Udover at være en stærk forretningsmodel, så er Network Marketing også en uddannelse. En uddannelse, hvor du får helt konkrete redskaber til at bygge din forretning op, og udvikler dig selv personligt og får det maksimale ud af dit liv.
Du har muligheden for at investere i dig selv, dine børn og din familie ved at blive en del af et visionært network marketing team. Find både det firma og det stærke team som passer til dig.

Samarbejde og sparring

First Movers Club består af ambitiøse mennesker, som er med til at skabe en bedre fremtid, for os selv og børn. Med personlig udvikling og økonomisk frihed. Vi skaber passiv indkomst med og for hinanden. Vi skaber tid og muligheder og et økonomisk fundament, som går videre i generationer. Vi arbejder sammen. Det er en stærk konstruktion!
I First Movers Club er der udviklet arbejdsmetoder og systemer, som sikrer, at du kommer igennem alt det, som er nødvendigt for at opnå en passiv indkomst. Det betyder, at der arbejdes målrettet og laves skræddersyede forløb, som klæder dig på i det tempo, der passer til dig.

Læs mere på vores blog

Uddannelse(!)

Hvis du vil arbejde professionel med Network Marketing, og opbygge en passiv indkomst kræver det en målrettet indsats. Det er ikke et quick fix. Antallet af timer, du vælger at bruge på det, er helt op til dig, men du når de bedste resultater, når kvaliteten af din indsats er i top.

De fleste bliver overraskede over, hvor meget uddannelse, undervisning og sparring, som rent faktisk er til rådighed - helt gratis.


passiv indkomst fra network marketing kræver du studerer hvad der skal til

Har du indstillet din GPS?

Uanset, hvor du vil hen, skal du kende din destination – altså dit mål!
Du skal vide, hvorfor vil du gerne vil derhen, og hvad du er villig til at gøre, for at det sker.

Dit mål skal være konkret, og det skal være skrevet ned.
Skriv det ned i nutidsform, som om det allerede er sket – det øger din sandsynslighed markant for at nå det. Find derefter ud af, hvad der motiverer dig! Og find ud af, om du er vækfra eller henimod motiveret.

Altsammen er ‘del’-koordinater, som du skal taste ind i din gps, for at komme til destinationen!

Det skal du bruge for at få succes!

Struktur og Disciplin
Rigtig mange mennesker arbejder med deres Network Marketing forretning ved siden af deres lønnede job og derfor kan både struktur og disciplin være afgørende for, om man bruger tiden rigtig. Det er nemlig ikke nok at have travlt, du skal også have travlt med det rigtige. 

Værktøjer og systemer
Noget af det geniale ved at arbejde med Network Marketing er, at du får sparring af dem, som allerede har gjort det. Det er i deres interesse, at du får succes, og derfor deler de alt deres materiale og viden med dig. Du skal derfor ikke ud og opfinde noget selv. Brug de redskaber og værktøjer, som allerede er udviklet - på den måde er du langt allerede dag ét.

Justeret forventninger og teamwork
Vi bliver skuffede, når vores forventninger ikke bliver indfriet. Det er derfor vigtigt, at vi sætter vores forventninger ud fra, hvad der rent faktisk er realistisk, så vi undgår at blive skuffede og i værste fald loop'er ud af planen og dermed ikke når vores drøm.

Som det er med opbygning af en hvilken som helst type virksomhed, så er sparring og samarbejde afgørende for om - og hvor hurtigt du når dit ønske om passiv indkomst. Vi har et fantastisk samarbejde og en motiverende teamkultur - og du er velkommen til at komme med ombord.Planlæg dit liv...

De fleste overvurderer, hvor meget de kan nå på en fridag - men undervuderer i den grad, hvad de kan nå på 5 år! Hvorfor?
Fordi vi har svært ved at tænke abstrakt. Og måske fordi, vi glemmer at drømme - og ikke tror på, at vi rent faktisk er i stand til at skabe noget, som kan ændre vores og andres liv.

For at dit mål ikke forbliver en drøm, skal du have en plan!
Det er en rigtig god ide at få kompetent sparring omkring din plan - få en personlig coach/et mentor-forløb og bliv guidet til, hvordan du sætter dine personlige mål, og hvordan du når de mål i forhold til, hvad det er, du gerne vil i din forretning.
Vælg en mentor fra First Movers Club, som allerede har gjort det, du gerne vil gøre. De ved, hvad der skal til, og hvordan du bedst griber det an. Læs mere om First Movers Club her

Griber du din tid og forretning rigtig an?

profile-pic

Det at arbejde med network marketing er for mig en enestående mulighed! Arbejdsformen er ufattelig fleksibel og skaber uanede muligheder både personligt og økonomisk! Noget af det som har overrasket mig allermest i de 3 år jeg har netværket er den personlige berigelse jeg har fået gennem alle de mennesker jeg har mødt og delt erfaringer med! Det har været fantastisk!

Dinah , Netværker gennem 3 år
profile-pic

"Jeg laver Network Marketing, fordi jeg kan virkelig ikke komme i tanke om noget jeg hellere vil. Simpelthen fordi jeg elsker at inspirere mennesker omkring mig til et sundere og friere liv.
Network Marketing er udover en stort forretningsmulighed, en uddannelse og en personlig udviklingsrejse - og jeg er vild med det hele. "

Hanne , Netværker gennem 2 år
profile-pic

Jeg syntes network marketing er en fantastisk mulighed for selv at styre hvornår, hvor og hvor meget jeg arbejder og dermed også min indtjening. Det er super sjovt, jeg møder masser af nye mennesker og danner relationer både fagligt, kollegialt og personligt med såvel nye som gamle bekendtskaber. Det er en spændende rejse og i den grad en personlig udvikling, der til tider er ganske udfordrende, men det hele værd.

Charlotte , Netværker gennem 6 måneder
profile-pic

Jeg har valgt at arbejde med Network Marketing, fordi det er en spændende forretningsmodel. Det giver mig muligheden for, at komme ud af det traditionelle 8-16 job. Jeg får mulighed for at være herre over min egen hverdag, og derudover, en masse personlig udvikling. Jeg er i et stort team, som hjælper og bakker hinanden op og har mulighed for, at arbejde tæt sammen med mine venner eller familie. Jeg tror på at succes opnås i fællesskab, med andre som har samme arrangement, som en selv. Og det er lige præcis det Network Marketing går ud på.

Andreas , Netværker gennem 3 måneder
profile-pic

NM er for mig frihed under ansvar. Jeg har selv ansvaret for at skabe mig den frihed jeg ønsker mig. Både økonomisk frihed og friheden til at vælge hvor og hvornår jeg ønsker at arbejde. NM er som alt andet selvstændigt, hårdt arbejde. Men også virkelig sjovt og med et fantastisk netværk til at hjælpe og supportere til at nå egne og fælles mål. NM betyder at du aldrig står alene med dine udfordringer, og du bestemmer selv, om du vil leve af det alene eller som supplement til noget andet. Jeg ser NM som et sjovt, uafhængigt og ikke mindst personligt udviklende arbejde.

Mette , Netværker gennem 5 måneder
profile-pic

Jeg valgte at gå ind i Network Marketing, da jeg kunne se, at for at få succes, ville jeg være nødsaget til at gennemgå en stor personlig udvikling. Det er rent forretningsmæssigt nok den største udfordring, jeg kunne give mig selv. Dette projekt tvinger mig til at gennemgå en personlig udvikling, som jeg højst sandsynlig ikke ville opnå gennem et traditionelt start-up. De evner jeg udvikler i forbindelse med mit arbejde i NWM, vil med garanti give mig et stærkt fundament for fremtidige projekter. Som ung er det en kæmpe fordel at kunne opbygge en passiv tilbagevendende indkomst, da det kan give mig et økonomiske fundament, der gør mig i stand til at fokusere 100% på studierne og ikke bruge tiden bag kassen i det nærmeste supermarked.

Peter , Netværker gennem 1 år
profile-pic

Network marketing er en genial måde at arbejde på. Jeg har min egen forretning, uden butikslokaler ellers varelager. Jeg er selvstændig og samtidig med i et netværk af kolleger, jeg selv vælger at samarbejde med. Dygtige og erfarne kolleger er altid klar når jeg har brug for det. Derfor kunne jeg starte med det samme, da jeg var helt ny. Man lærer undervejs og det er supersjovt og lærerigt. Jeg er vild med friheden. Jeg bestemmer selv min arbejdstid og omfang. Jeg hjælper andre, der også ønsker at bygge forretning eller som blot ønsker at bruge vores unikke produkter.

Sus , Netværker gennem 2 år