passiv indtægt

Jeg har ikke brug for passiv indtægt

Forholder du dig til dine muligheder?

Det er de færreste der siger nej til passiv indtægt, når man spørger dem direkte!
Desværre er det de fleste gange sådan, at NÅR de så har brug for det, så har de ikke brugt tiden på at gøre det som skulle til, for at det rent faktisk kunne være der for dem på dét tidspunkt. Og sådan er det med så mange ting i livet. Planlægning og prioritering. 

Måske er problemet, at vi prøver at gabe over mange forskellige ting på en gang. Det gør, at vi ikke kan lægge vores fokus 100% ét sted. Måske er det, at vi er for utålmodige og at vores forventninger er for høje. Vi risikerer at loop’e ud, før vi har fået rigtig godt fat. Det kan være så pokkers svært at ‘have de lange briller på’, hvis målstregen så ikke er inde for rækkevidde. Og så lader vi os let distrahere. 

Forarbejde og fokus er et must de fleste steder

Når det gælder boligkøb, skal vi have skruet på vores økonomi – ikke når vores drømmehus kommer til salg, men inden. Specielt, hvis det er ét af dem, som ikke får lov at ligge længe i markedet før det er solgt igen. Lad os sige, at du har et positiv tilsagn fra banken, hvis du har sparet de 5% op til udbetalingen. Du er nu nødt til at have prioriteret den opsparing, hvis det er din underskrift som skal på købsaftalen. Kunsten er gøre det, selvom huset ikke er kommet til salg endnu. Det er med at få banket opsparingen på plads, så huset ikke ryger til anden side, når det først kommer til salg.

I det nye sundhedsparadigme arbejdes der rigtig meget med forebyggelse. Der fokuseres på, at implementere tiltag før det reelle behov egentlig er der. Udfordringer er blot, at de fleste ikke er vokset op med forebyggelse. Vi venter til behovet er der. Det giver langt mere mening, at starte med at gøre det vi kan, når vi får bevidstheden omkring det. Igen, vi skal rykke på det INDEN vi for alvor får brug for det.

Det samme gælder network marketing og passiv indtægt

Det er som parterapi. Der skal investeres i det og arbejdes med det FØR vi har brug for det, så økonomien eller de gode redskaber er der for os, når vi virkelig har brug for det.

Vi skal altså lave forarbejdet, mens vi har det godt og har ressourcerne til at gøre det der skal til, inden vi står med håndklædet i ringen eller flyttekasserne under armen. 

Der er ikke noget der er lettere, end at sidde med tekoppen i hånden, og læse med, nikke og tænke ‘Ja, liiiige præcis’. Det svære kommer, når vi skal til at ændre vores mønster og gå i handling. Og måske endnu sværere er, at bevare fokus på at gøre det, som kommer til at gøre hele forskellen. 

Det kan sagtens være, at du ikke har brug for passiv indtægt lige nu, men det er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil have kontrol over dit sikkerhedsnet i fremtiden. Få hjælp til, hvordan du kommer igang

Click Here to Leave a Comment Below