Personlig udvikling med kompensation!

Jeg har altid været tiltrukket af udfordringer. Det kunne være på boldbanen, i træningslokalet, på scenen eller hvor som helst. Og det er da også en af grundende til, at det at arbejde i denne branche, giver mig meget stor personlig tilfredsstillelse. Ikke bare fordi jeg hver dag er med til at hjælpe mennesker til at opnå deres mål – følge deres drømme eller få en bedre livskvalitet. Heller ikke bare fordi jeg fuldstændig har min egen tid. Men fordi jeg kan blive ved at finde nye personlige udfordringer hele tiden. Udfordringer, der får mig til at vokse som menneske og udvide mine kompetencer i alle mulige retninger.

Jeg er nok lidt af et konkurrence-menneske og vil gerne vinde.

Jeg er nok også lidt Pipi-agtig: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg garanteret godt finde ud af”. Så jeg kaster mig ud i tingene. Langt hen ad vejen holder jeg af – og er jeg god til at finde mine egne løsninger på udfordringerne. Det har jeg ofte været vant til, men med network marketing er det så snedigt indrettet, at det behøver man faktisk ikke. Ikke dermed være sagt, at Pipi ikke kommer på arbejde. Det er bare på en anden måde. Her er der dejlige kolleger, som gerne- ganske gratis, vil lære dig alt de ved, hvis du ellers bare har lyst at lære og udvikle dig. Det er hele nøglen – udvikling. Og det vilde er ved det er jo, at man aldrig bliver færdig! Og det passer rigtig godt ind i min livsfilosofi. At være en bedre “mig” i dag end i går og leve efter: “det jeg fortryder, er ikke det jeg gør, men derimod det jeg IKKE gør”.

En vild fornemmelse

Jeg har taget udfordringerne op og føler, at jeg har flyttet mig så meget som menneske, at jeg har en fornemmelse af, at være kommet ud på den anden side. IKKE på den måde, at jeg ikke skal udvikle mig videre, men på en eller anden måde har jeg alligevel udfordret mig selv og har flyttet mig tilpas meget i den retning, der hedder at jeg både kan se og mærke succesen komme snigende. Det er en vild fornemmelse. Jo tydeligere målet er, jo lettere er det at navigere efter det. Og mit mål er meget klart.

Det er dog ikke blot målet, men rejsen, der er der vigtige. Rejsen er fantastisk og i stedet for at sige: “Læn dig tilbage –  and Enjoy the Ride” vil jeg sige:  “Kast dig ind i kampen – and Enjoy the journey”. Det er det hele værd. Og så bliver man ovenikøbet betalt undervejs!!

 

Posted by
June 2, 2017

Click Here to Leave a Comment Below