Personlig-udvikling-din-vej

Porten til frihed

Hvis du går i gang med at arbejde med Network Marketing, åbner der sig en mængde nye døre. Ja, du åbner porten til en helt ny verden.

Her er der ingen chef og til gengæld kun kolleger, du selv vælger. Derfor kræver det også en helt ny programmering af hjernen. Den gode gamle lønmodtager-tankegang, som vi alle sammen er opdraget med, også selvom vi måske har været selvstændige længe, skal lige en tur gennem en transformator, før du forstår, hvad det egentlig er for en unik mulighed, du står med i hænderne: Nøglen til det nye liv og til uanede muligheder.

Det er så stort, at det ikke lige er til at forstå lige med det samme. Jeg tror, at alle nye netværkere har oplevet, at der går et pænt stykke tid, før man har forstået, hvor vildt det er at stå med denne nøgle i hænderne. Og forstå, at alt du skal gøre, er at låse porten op og springe ud i den nye verden, der åbner sig for dig. Og så er der heldigvis et sikkerhedsnet, som hedder teamwork, hvor der er masser af mulighed for sparring, samarbejde, undervisning og træning. Så noget af det fantastiske ved denne måde at drive forretning på er kombinationen af at være selvstændig og så det tætte samarbejde med ligesindede, som bare vil det samme som én selv.

Jeg tror dog ikke det at arbejde på denne måde er for alle. Det at være netværker og entrepenør og vælge at stikke nøglen i låsen til et nyt liv, kræver somme tider en del mod. Mod til at gå mod strømmen, mod til at svare på spørgsmål om, hvad der da er i vejen med den gode gamle lønmodtager tilgang til tilværelsen. Mod til at holde snuden i sporet, når alt ikke lige går som det skal og når alle andre er enige om, at det da er meget bedre at gå med strømmen end mod den. Mod til at blive ved at navigere efter lyset,- at holde fast i visionen og have tålmodighed. For det kræver det også. Mod – og tålmodighed er to vigtige nøgleord. Men har man det, er der intet der kan sammenligne sig med den tilfredshed og frihed, der findes i at have skruet sin tilværelse sammen på denne måde.

Lyset er derude – man skal bare åbne den store port!

Posted by
May 13, 2017

Click Here to Leave a Comment Below