skab-motivation-for-dit-netværk

Sæt ild til dit netværk

Hvad skal der til for at skabe et stort og velfungerende netværk?

Network Marketing er i sagens natur baseret på, at man opbygger et stort, dynamisk netværk. Man er ikke ude efter kunder. Man er ikke sælger. Man er ude og fortælle andre om et produkt eller en service, man selv er begejstret for, så de får mulighed for at afprøve det, evt. også blive begejstret for det og efterfølgende blive en del af ens netværk. Begejstringen er ens drivkraft – den vigtigste faktor både til at drive sig selv mod de mål, man har sat sig, og til at tænde op under andre.

De 3 elementer som skal være tilstede

For at der kan opstå ildebrand, skal der være tre elementer til stede, fortalte en tidligere brandmand for nylig til et stort netværksmøde: Ilt, varme og brandbart materiale. Uden dem, ingen ild.

I dag arbejder den tidligere brandmand med network marketing. Hvor han før bekæmpede ildebrande, lever han i dag af at bygge netværk og lære medlemmerne af netværket, hvordan de kan opbygge deres egne netværk. Det er da værd at tænke over. I stedet for at bekæmpe ildebrande bruger han sin tid på at tænde op under andres ilt, varme og brandbart materiale – Deres personlige ild. Det er jo lige præcis dét, der er kernen i Network Marketing. Det er dét, der skal til, når man opbygger sit netværk. Produkterne er ilten, begejstringen er varmen, og det netværk, man skaber, er det brændbare materiale.

Slut med at slukke brande

Jeg har som leder i det offentlige brugt mange år af mit liv på at slukke ildebrande, som er startet af andre. Forsøgt at navigere en afdeling igennem brændende platforme mod tvivlsomme, politiske mål. Men jeg vil langt hellere bruge krudt på at sætte ild til mit eget netværk.

Del gerne dine erfaringer med at smitte andre med din begejstring – hvad er dit bedste råd? Skriv i kommentarfeltet.

Posted by
May 16, 2017

Click Here to Leave a Comment Below