Er du selvstændig eller ønsker du at blive det?

Så kunne First Movers Club være noget for dig

First Movers Club er et stærkt team af professionelle netværkere, som er engagerede og passionerede omkring at hjælpe andre. 
Vi ønsker, at du får helt ind under huden, hvad Network Marketing er, og hvordan du på en meningsfuld måde kan få glæde af det i dit liv. 

– Går du med et ønske om at blive selvstændig, eller vil du styrke din eksisterende business platform?
 

– Er du selvstændig og savner kollegaer? 
– Vil det være rart for dig og din familie at tjene ekstra penge til ferie, rejser eller andet du går og savner? 
– Kan du arbejde smartere end du gør i dag, for til at nå de drømme du har?

Du har muligheden nu

Vi har afdelinger i hele landet og et stærkt samarbejde på tværs. Alle forløb bliver skræddersyet efter behov, og vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. 

I First Movers Club får du:

  • Professionel sparring
  • Løbende uddannelse
  • Individuel køreplan
  • Et netværk af ambitiøse og inspirerende mennesker med ‘højt til loftet’

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå det du drømmer om! 
Her får du styr på fakta og myter

Vi udvider hele tiden - over hele landet!

Vil du være en del af First Movers Club?

profile-pic

Network Marketing er et genialt forretningskoncept, hvis man vil starte selv med lav risiko og hurtig opstart. Og når så produktet/firmaet du skal repræsentere oveni købet er spændende, innovativt og meget anvendeligt - ja, så er det et perfect match!

Jeanette , Netværker gennem 1 år
profile-pic

Network marketing ligger så meget i vores natur. Vi er bare ikke opmærksomme på, at det rent faktisk er det, vi går og gør - netværker og anbefaler noget til andre.

Christina , Netværker gennem 8 år
profile-pic

Jeg har udviklet mig mere på de sidste 31⁄2 måned, end jeg har gjort i de sidste 10 år på mit arbejde. Selvom jeg arbejder meget selvstændigt i mit arbejde, er der jo altid en CEO, der bestemmer i den sidste ende. Og selvom jeg vinder sager, som giver flere millioner på bundlinjen, så får jeg stadig den samme løn. Ved mit normale arbejde bliver jeg betalt for min tid. Med Network Marketing kan jeg få frihed og en tilbagevendende indkomst. Gøre det på min måde og arbejde sammen med en masse mennesker, der vil det samme.

Dorthe , Netværker gennem 10 måneder
profile-pic

Som netværker er du din egen chef, og du vælger selv, hvilke kolleger, du vil omgås. Når man har været ansat hele sit liv, er det en ubeskrivelig lettelse.

Hannah , Netværker gennem 4 år
profile-pic

Jeg har et fuldkommen anderledes arbejdsliv i NVM. Jeg oplever direkte Pay off med det jeg producerer. Jeg er omgivet af mennesker, der udelukkende er interesseret i at byde ind og tilføre teamet værdi. Jeg oplever, at jeg bliver boostet af teamet, og rummeligheden og hjælpsomheden er høj, da vi alle er ansvarlige for vores eget lille team - i teamet. Efter et mangeårigt liv i folkeskolen, er jeg allermest begejstret for et arbejdsklima uden suk og brok!

Julie , Netværker gennem 1 år
profile-pic

Network marketing er en genial måde at arbejde på. Jeg har min egen forretning, uden butikslokaler ellers varelager. Jeg er selvstændig og samtidig med i et netværk af kolleger, jeg selv vælger at samarbejde med. Dygtige og erfarne kolleger er altid klar når jeg har brug for det. Derfor kunne jeg starte med det samme, da jeg var helt ny. Man lærer undervejs og det er supersjovt og lærerigt. Jeg er vild med friheden. Jeg bestemmer selv min arbejdstid og omfang. Jeg hjælper andre, der også ønsker at bygge forretning eller som blot ønsker at bruge vores unikke produkter.

Sus , Netværker gennem 2 år
profile-pic

Jeg har været selvstændig i mange år men er blevet mere bevidst og målrettet omkring min vision. Muligheden for at hjælpe så mange mennesker, til at ændre deres liv, er virkelig motiverende for mig og udfordrer mig hver dag til at forsøge at være den bedste version af mig selv.

Ida , Netværker gennem 3 år