Hvad er tilfredshed med livet egentlig?

Tilfredshed med livet

Hvad tilfredshed med livet er for dig er sandsynligvis ikke det samme, som det er for mig. Vi kommer alle med vores forskellige baggrund og visioner og drømme. Har du prøvet at stille dig selv det spørgsmål for nyligt? Hvor tilfreds er du med dit liv?

Jeg vil udfordre dig lige nu og her til at tage fem minutter og mærke efter. Mærke efter, hvad der sker indeni dig, når du prøver at svare på spørgsmålet. Kan du svare på det? – eller har du for travlt eller er det i virkeligheden bare et dumt og ligegyldigt spørgsmål? Kan du se for dig, hvordan dit liv skulle være, for at du var tilfreds? Kan du mærke det? Har du en plan for at komme der til – er du på vej? Det, der gør dig tilfreds i livet, er, at din forventning til dit liv stemmer overens med det liv, du rent faktisk lever. Matcher de to ikke hinanden, er det umuligt at føle sig tilfreds.

Hvad kan du gøre?

Der er to ting, du kan skrue på. Enten kan du nedstemme dine forventninger til, hvordan det rigtige liv er for dig, ELLER du kan vælge at gøre noget ved det liv, du lever – den måde du har valgt at bruge din tid på.

Har du lyst til at skrue på den måde, du bruger din tid på. Eller er du en af dem, der tænker over dette hver dag, så er du måske havnet det helt rigtige sted lige nu – altså her på siden. I hvert fald hvis du gerne vil gøre noget ved dit liv for at kunne bevæge dig i den rigtige retning til opnåelse af det, der for dig er det gode liv.

Det er nemlig lige præcis det vi arbejder med her hver især – og sammen!

At skabe netværk er den ultimativt mest spændende måde at arbejde sig frem mod det, der for os hver især er det gode liv, der gør os tilfredse. Mod at opnå dine drømme i livet. Så er du én, der har lyst til at forme dit liv, så det bliver, som du gerne ville have det. Og kunne du tænke dig at få hjælp til en plan, så du kan arbejde dig hen imod det, så hent e-bogen på denne side og kontakt os, så vi kan fortælle dig mere om den spændende rejse imod det, der giver dig tilfredshed med dit eget liv.

Posted by
July 3, 2017

Click Here to Leave a Comment Below